Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te Hellevoetsluis.

diensten

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service Vermaat dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Voor onderstaande diensten kunt u terecht bij Bosch Car Service Vermaat!

Reparatie en onderhoud

Bij een autobedrijf van Bosch Car Service is uw auto in goede handen. Reparatie en onderhoud zijn namelijk erg belangrijk. Bij Vermaat staan we garant voor vakkennis en vriendelijke service.

APK

APK is een verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen.  Hierdoor is het tevens al een stuk veiliger geworden op de Europese wegen, en tevens het milieu profiteert. Wij hebben onze eigen APK-keurmeester in dienst en staan daarom voor top kwaliteit!

Lease

Ook leaserijders zijn welkom bij Bosch Car Service! Hierbij bieden we alle dienstverleningen aan onder één dak. Wij zijn tevens Premium Partner van LeasePlan! Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Regulier onderhoud

Regulier onderhoud is minstens zo belangrijk gezien het verdere schade of onderhoud voorkomt. We zeggen niet voor niks ‘goed onderhoud scheelt de helft!’ Kijk snel verder of neem contact op voor onze prijzen.

Remmenservice

Remmen zijn natuurlijk een onmisbaar onderdeel van uw auto. Deze moeten dan ook goed verzorgd worden. Tijdig controleren is daarbij ook van belang. Wij zorgen er voor dat uw remmen in optimale conditie blijven!

Reparatie

Mocht er onverhoopt toch schade aan uw auto komen, dan staan wij tijdig voor u klaar met een optimale reparatie. Alle kennis en apparatuur hebben we in huis, en daarom is uw reparatie bij Bosch Car Service Vermaat vakkundig en snel!

 

Storingsdiagnose

De huidige auto’s bevatten veel elektronica. Dit resulteert echter wel eens in een storing. Een storing kunt u herkennen aan brandende controlelampjes op uw dashboard of eventuele waarschuwingspiepjes. Wij zijn in staat de storing meestal snel te verhelpen!

Pechhulp

Met onze pechhulp bent u snel weer op weg! Alles wordt goed en snel voor u geregeld. U kunt pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij aankoop van een occasion. Door onze onderhoud garantie is de kans klein dat u met pech komt te staan! Kijk verder voor onze tarieven.

Verlengde garantie

Na het aflopen van uw garantie bent u niet langer beschermd tegen onverwachtse reparatie kosten, en dat geeft geen fijn gevoel. Ondanks onze onderhoud garantie waarin wij garanderen dat uw auto in topconditie is, geeft zekerheid toch altijd een fijn gevoel. Verlengde garantie is bij Vermaat mogelijk tegen een zeer scherp tarief!

Bosch Car Service Auto Verzekering

Schade aan uw auto is erg vervelend, maar met onze prettige Bosch Car Service auto verzekering nemen weij u al het regelwerk uit handen en bent u zo weer op weg! Samen kijken we naar een passende dekking voor u en uw auto, zodat u altijd goed, maar voor een lage prijs, verzekerd bent.

Prijsbeleid

Vóór de reparatie of onderhoudsbeurt vertellen wij u wat het gaat kosten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan! We lezen de auto uit zodat we kunnen zien welk onderdeel er eventueel vervangen moet worden. Daarna spreken we meteen een prijs met u af!

Mijn Bosch Car Service

Met een account bij Mijn Bosch Car Service regelt u alles voor uw auto waar en wanneer het u uitkomt. In de persoonlijke omgeving is alles gemakkelijk te regelen. Lees snel de voordelen van dit persoonlijke account!

Bosch Car Service Connect App

Alles voor uw auto is nu te beheren in één app! Met de Bosch Car Service Connect App kunt u 24/7 afspraken in plannen, kunt u onderhouds- of reparatieherinneringen instellen en houdt u uw ritten bij via gps. De app is volledig kosteloos, ideaal toch!

 

Bosch-remmen

Veiligheid gaat boven alles. En remmen zijn daarbij erg essentieel. Niet alleen voor uw veiligheid, maar ook die van andere weggebruikers. Bij Bosch Car Serivce zijn we specialist in remmen en de ontwikkeling van diverse remsystemen.

Met 400 autobedrijven is er altijd een Bosch Car Service in de buurt. En dat is fijn! Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Want wij weten namelijk dat we u altijd snel van dienst kunnen zijn, simpel weg omdat we in de buurt zitten. Mocht u vragen hebben over bovenstaande diensten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of met de klantenservice op 0900-0220. Natuurlijk zijn we ook per mail bereikbaar via info@boschcarservice.nl. Natuurlijk bent u ook welkom in onze garages!

Wij garanderen kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto!

Stephensonweg 6, 3225 LW Hellevoetsluis

 

0181-322470
info@automotorenvermaat.nl