Vanaf 1 december hebben wij een nieuw adres!

Kickersbloem 12, 3225 LM te hellevoetsluis.

Elektrische Auto’s

Bij Vermaat Automotive omarmen we de toekomst van elektrisch rijden. Als u overweegt om een elektrische auto te kopen, is het belangrijk om te weten dat ze anders zijn dan traditionele brandstofauto’s en daarom ook anders moeten worden onderhouden en gerepareerd. Gelukkig zijn onze ervaren monteurs getraind en gecertificeerd om elk type elektrisch voertuig te onderhouden en repareren. We hebben alle benodigde apparatuur en kennis om uw elektrische auto in topconditie te houden en eventuele problemen op te lossen.

Van het vervangen van de accu tot het repareren van de aandrijflijn, wij zijn er om u te helpen. Onze experts kunnen ook advies geven over het onderhoud van uw elektrische auto en u helpen om deze in goede staat te houden. Of u nu een nieuwe of gebruikte elektrische auto heeft, wij staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw voertuig optimaal blijft presteren.

Voor elektrische autos kunnet we met diverse automerken werken zoals Toyota, BMW, Audi, Mitsubitshi, Kia etc. Elke elektrische auto is bij ons welkom voor onderhoud en andere services!

Kom langs!

Auto Motoren Vermaat is gevestigd in  Hellevoetsluis en gemakkelijk te bereiken via de A15 en via diverse N-wegen.