keurmerk edge mobility

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk EDGE MOBILITY, een instantie die ons voorziet van technische ondersteuning wanneer nodig. Hiervoor hebben wij een strenge audit moeten doorlopen om de veiligheid en kunde te waarborgen. Het Edge mobility opleidingsplan is ervoor verantwoordelijk dat wij, naast technisch gespecialiseerde monteurs, nu ook 2 EV aankoopexperts in huis hebben. Zij kunnen u alles vertellen over het elektrisch rijden en wat er belangrijk is bij het aanschaffen van een EV.

Omdat bij nieuwe technieken ook nieuwe gevaren om de hoek komen kijken, hebben wij onze werkplaats volledig ingericht om alle risico’s te tackelen en onze monteurs veilig te kunnen laten sleutelen. Dit is zelfs beloond met een 2e plaats bij de ZEV awards, een award uitgereikt voor de veiligste werkplaats van Nederland op het gebied van ZE voertuigen. Hier zijn wij ontzettend trots op!

De vakjury bestond uit:
– Koos Burgman: Oud algemeen directeur BOVAG en oud voorzitter Vereniging Elektrische Rijders;
– Jasper Engel: Docent IVA Driebergen, EV trainer, schrijver van het EV jaarboek en jurylid Bestelauto van het Jaar;
– George van Altena: Hogere veiligheidskundige in opleiding van Innovam;
– Bas van Iersel: Product genius bij WE-POWER, het bedrijf dat advies en ondersteuning biedt aan bedrijven die willen werken met ZEV’s.