bosch car service

vermaat

 

Bosch Car Service Vermaat is al 30 jaar een begrip in Hellevoetsluis en omstreken in het verzorgen van allerlei reparaties en onderhoud aan alle merken auto’s en motoren.

Daarbij beschikken wij over een zeer moderne werkplaats met geavanceerde apparatuur en vakkundige monteurs zullen wij u zeker weer op weg helpen.

Bosch Car Service Vermaat is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van elektrische voertuigen!

Omdat wij sinds de introductie van het elektrisch rijden al snel te maken kregen met het repareren en onderhouden van elektrische voertuigen, hebben wij genoeg kennis en ervaring in huis om op een veilige en kundige manier aan uw auto te werken. Onze monteurs zijn voorzien van het NEN-9140 Certificaat, en worden continu bijgeschoold om de innovaties van de fabrikant bij te houden. Veel klanten en autobedrijven hebben ons hun EV/hybride voertuig al toevertrouwd, zien we u binnenkort ook?

garage

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u bij Bosch Car Service Vermaat aan het juiste adres!

Bosch Car Service is de grootste merk-onafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service Vermaat dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen!

diensten

Bij Vermaat bieden we diverse diensten aan. Deze kunt u vinden door op onderstaande knop te klikken. Echter bieden we ook de mogelijkheid tot leasen, service producten, en nog veel meer andere diensten!

Bosch Car Service en BOVAG

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. 

Zowel Bosch Car Service als BOVAG staat bekend om kwaliteit. 

Wat is BOVAG en welke voordelen heeft u bij Bosch Car Service dankzij het BOVAG-lidmaatschap?

Naast kwaliteitskeurmerk is BOVAG een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich bezighoudt met mobiliteit. Alle bedrijven betrokken bij mobiliteit zijn welkom als lid en kunnen zich aansluiten bij de BOVAG, van autobedrijven tot schadeherstelbedrijven en van wasserettes tot tankstations.

Lees hier meer over BOVAG garantie, reparatiegarantie, vervangend vervoer, en nog meer diverse voordelen, of volg ons op social media!

Erkend duurzaam

Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu. Dit wil zeggen dat wij niet enkel gericht zijn op het milieu, maar ook op open en eerlijke lange termijnrelaties; met u!

Lees hier meer over BOVAG garantie, reparatiegarantie, vervangend vervoer, en nog meer diverse voordelen, of volg ons op social media!

William van der Valk
William van der Valk
2022-12-30
Vriendelijk en kundig personeel!
andrea bosman
andrea bosman
2022-12-30
Altijd netjes behandeld, hele fijne mensen
peter g
peter g
2022-12-09
Goede en deskundige service en vriendelijke mensen.
Marian Roth
Marian Roth
2022-12-08
Deze garage was het inlever punt, bij ons in de buurt, van de ANWB verkoopservice. Heel vriendelijk personeel en snelle nette afhandeling. Fijn bedrijf!
R Stephenson
R Stephenson
2022-12-06
Hier de auto gebracht omdat meerdere garages de storing niet opgelost kregen, uiteindelijk hier terechtgekomen en jawel technicus had het probleem zo gevonden !
kevin Van Alphen
kevin Van Alphen
2022-11-28
Ik werd netjes geholpen voor een apk beurt en ik kom zeker terug
Jacobus Kriek
Jacobus Kriek
2022-11-16
Was achteraf niet nodig ANWB kwam zelf met een afsleep auto
Bram Willems
Bram Willems
2022-10-31
Een fijne garage je word er altijd goed geholpen eenfijn gevoel en zeer vriendelijk altijd tijd voor een praatje👍

Contact

0181-322470

info@automotorenvermaat.nl

kickers bloem 8-12, Hellevoetsluis

3225 LW

Openingstijden

Maa:  08:00 – 18:00
Din:    08:00 – 18:00
Woe: 08:00 – 18:00
Don:  08:00 – 18:00
Vrij:    08:00 – 18:00
Zat:    10:00 – 14:00
Zon:   Gesloten

STUUR ONS EEN BERICHTJE